-


Jag är aldrig lycklig när folk förväntar sig att jag ska vara det
Inte ens när jag själv förväntar mig att jag ska vara det

kanske är det dessa förväntningar
som gör att jag spricker?

Vad exakt
är fel på mig?

Jag borde inte ligga här.
Jag borde noppa mina ögonbryn
Jag borde ändra världen
(varför upprepar jag denna fras, när jag vet,
att det enda jag eventuellt skulle kunna göra med världen är att dekorera den)
Jag borde
rycka upp mig,
le som in i helvete
och sitta på en restaurang just nu.

Jag borde
rulla ihop mig till en boll,
och försvinna in i ett hörn.

Jag borde
vara i dina armar
nu

med mina naglar
inborrade i din rygg
jag är sjukligt besatt av att ha ditt DNA under mina naglar älskling

Jag tror att jag skriker
HJÄLP
men
på helt fel språk

och ingen
förstår mig (här heller)
ingen förstår mig någonsin
och jag förstår mig inte heller
förstår faktiskt
Ingenting.


buy a bike.


Att sälja saker på blocket är roligt. Ringde just en student som ville köpa en av cyklarna som jag lagt ut, han kunde varken svenska eller engelska och stammade mest på afrikanska. Och eftersom jag inte förstog ett ord var jag tvungen att lägga på. ack ack. Snart ska jag träna core för första gången denna terminen, det blir kul att se hur svårt det kommer vara nu efter sommaren som har varit full med skräpmat.


beautiful world.


Fint väder var det här och vi gick in och tittade på alla festligeheter som hölls i staden. Trevligt vare. Mina klockor på sista bilden också, 20 riksdaler vadera, ett kap tyckte jag. Och på tal om kap, det är leggins jag har på mig på första bilden.
No more jeans- strejsken fortsätter.

vill du öppna dörren till kärleken?Det tar exakt 31.34 sekunder att åka från våning 4 ner till botten. Tog just tiden. Imorgon ska jag ta tiden hur snabbt det går att åka upp. Annars är min hiss röd och luktar gammal trasa.
saknar oss, fantastic 4

gr.

har en dal just nu. äter inte mycket, osocial, grinig och besviken. Försöker att hitta gnistan igen med aj det är svårt. Allt verkar gå imot mig. Idag började jag gråta för att alla andra fick upp sina nya skåp förutom jag. patetiskt men sant. Där är förklaringen till varför det är så stelt just nu. Inom tid är jag tillbaka. Adios.


att ge hela hjärtat till kärlek igen


Hur sött? present ifrån färgklicken moa.


var ju på läger ja. Trodde att allt skulle bli bättre, men nej. Jag och min klass funkar inte ihop. Hängde mest med eleverna ifrån konstnärligt skapande som också var där. Har kännt alla känsler man kan känna under dessa två dagarna i princip.
Glad, Kär, Uttråkad, Arg, Svartsjuk, Ledsen. Och igårkväll var jag riktigt ensam när jag var tvungen att stanna med mina "klasskompisar". Haken är också att jag är tredje reserv in på konstnärligt, och när jag fick veta det började jag gråta inför rektorn. Det har inte alla gjort inte, 3 dagen också.. Nu ska jag se satc och äta glass.

and thenpå tisdag ska jag köpa hatt.
på måndag ska jag åka på läger och cykla väldigt långt. Ha teambilding och kvällsgympa med matts.
och nu söndag ska jag inte göra ett dugg förutom att leta upp en lånebok som jag lånade allt för länge sedan.


lördagseftermiddagen
det vankades kalajs för mig och broshan (han fyller 6 på måndag). Vi åt pannkakstårta eftersom jag älskar pannkakor och sedan blev jag 5 hundralapppar rikare, satc - boxen och fina block. Så nu är det film mataton och nördglasögonen är ifrån butterix. 40 riksdaler om jag inte minns helt fel.

hej hopp ät en plopp.

02.10

jag susade hem på min cykel inatt. höstigt, mörkt och motorvägen var väldigt tyst. jag svepte förbi den ena pizzerian efter den andra. familjepizza 60:-. men vad betydde det. det var kallt. jag hade jeansjacka och en kofta. det var augusti. svepte förbi de tomma gatorna och de släckta fönstrena. målade upp en bild i huvudet hur staden skulle vakna och allt skulle vara grönt och varmt. luften skulle dofta och du skulle vara där. ge mig en blomma och säga att jag skulle spara den föralltid. sedan kom ett gupp. och jag svepte inte längre. jag mer ramlade gatan fram. det blev kallt, mörkt och lamporna i fönstrerna var släckta. förutom i ett. där brann ett ljus. och det var ditt jag skulle.


...

Förstår först nu hur mycket allt förendras.
hitta dig själv
var det någon som sa

Vi fick faddrar, och de var helt negativa mot linjen.
Tror inte de förstår hur stor inverkan de har på oss nya.

vet inte vem jag är och vart jag vill

jag vill vara med mina gammla vänner livet ut
(för jag vill alltid känna mig trygg)


<3

Första dagen. Vad ska jag säga? Att inte döma är något jag gör alldelses för mycket och ska inte ske här. Det kan bli toppen. Det kan bli botten. Men jag håller min inställning vid liv att detta kommer att bli tre underbara år (med underbara människor).

21 augusi. Födelsedag. Toppen. Känner att jag är mållös här också. Bilder(igår&idag):


klocka från far.


en hel scrapbook om bara mig. Och mitt liv ifrån 9an. värdens finaste present ifrån min bästa Lina. Borde igentligen få ett helt inlägg (hon har hållt på sedan vinter) hon är fin.Nu är det min favoriträtt(tacos..hehe) och kladdkaka!

Ha en underbar kväll från födelsedagsbarnet.


HEJ!

 Jag handlat ett par nya skor, block, pennor och allt det där man behöver för att känna sig redo. Smällde just i mig en stor fet pizza, fira sista dagen på sommarlovet tänkte vi. Skulle kunna kalla dagen imorgon för dagen D. Födelsedag och gymnasie är inget litet i min lilla värld. Så nu är det förundra sig över sin gaderob (just nu känns den väldigt liten den också) och smälta pizzan.
goodbye summer of 2008.


swweet


en bild från year-booken som vi gjorde ivåras. Man skule kunna säga att jag hade en bra hair-day, om man vill.


Igår

skålade vi på att det hade varit ett bra sommarlov. Något av det bästa jag upplevt. Åt ben&jerrys och på något sätt invigde hösten med en romantisk film. Sedan skrattade vi och somnade sent. Imorse gick vi upp tidigt, vi var ju tvugna att komma ifas till skolan som börjar på torsdag (då gäller inte somna tre gå upp tolv. Då är det somna halv elva gå upp sju)
Annars längtar jag till stockholm och coldplay som infinner sig om en månad, målar mina naglar svarta och vässar mina nya pennor som jag köpte på lagerhouse idag. Bootha!

-.

skilsmässor är svåra.-

Köpenhamn


7.34(!)

Kul var det på hemvägen då mamma hade bokat biljetter så att vi fick sitta på den tysta avdelingen.
(min bror är 6, tror inte jag behöver förklara mer än att han fick lyssna på "havet är djupt" låten i ariel hela vägen hem)
Jag och maja fick sms med varandra för att kunna prata (tanterna drog en tjurig blick bara man ändrade sittställning) Då somnade jag.

Idag ska jag gå på bio, mamma mia, och alla säger att den är underbar.
HOLA!

us

du är som en stor badbalja
och jag vill simma i dig.IMORGOn Bär det av till köpenhamn och tivoli. Kommer säkert bli ballt.
Sedan börjar nerverna rycka också, sista helgen på sommarlovet. Uh.
"hej 1an"


det lyser i mitt rum


skor 120kr wedins, obäddade sängar är bland det vackraste jag vet, blommigt och nattmjölk.
Så ser det ut. Just nu. Ångest. Hunger. Hjälp.

jürgen


kinamat.nu

Jag undrar, om det var de udda sidorna jag drog mig till hos dig.
Eller om det var att du bara såg ensam ut.
Idag mötte jag en gammal kärlek
och det känns som att jag kommit till det stadiet då jag inte förstår varför jag tyckte om honom så mycket
(jag har redan rivit sönder alla mina dikter om dig)

Det blev den där dödliga tystnaden.
och jag såg i hans ögon att han var förändrad.
Det var inte de randiga tröjorna och den dåliga smaken av skor
(innan var det det charmigaste jag visste)
Det var inte att hans röst hade blivit mycket mycket mörkare under sommaren
Det var  inte sättet du log, stog och gick.

Varje ord du sa var så ointressant.
nu
var du en av alla de där andra,
och
det var det värsta.


just something


vatten vatten bara vanligt vatten. bror

whopela. Jag och Lina har sprungit runt i göteborg hela dagen. Från stationen till avenyn till järntorget tillbaka och ja. Mysigt har vi haft iallafall, och nu är mina ben tröttare än det varit på hela sommarlovet känns det som. Med mig fick jag en väst, slitna jeans och ett linne. Lyckad dag ja, och några riksdaler fattigare.

Avsnittet där marissa dör i oc ska nu ses, te var det visst också. Hoppas ni mår bra, för det gör jag. kärlek

en dag i augusti, halmstad
Ett nytt fotoprogram. Picasa. Gratis och enkelt.
Bilderna är från igår. Sedan gick vi hem och bakade smulpaj och tittade på film. Idag har jag simmat 1000 m (stålt som tuppen) och nu ska jag fika med min moster. PussPuss.

what comes around goes around


ps. jag har färgat håret. ds.

head on the other side

Jag borde iallafall säga hej.
Men ni vet, det är söndag och jag hatar dem. Det spelar ingen roll att jag har varit och fikat med fina moa, bakat bröd och målat. Det enda som spelar roll är att jag under veckor försökt att hitta insperationen igen. För vem vill läsa meningslösa rader om exakt vad jag gör om dagarna, jag tycker det är så meningslöst. Jaha, hon gjorde det och det. Kul för henne. Jag vill inte vara en av dem. Jag vill vara någon som ger lite nytt till världen och inte.är.som.alla.andra.

Det är som att jag går och väntar på någonting, som aldrig värkar vilja komma. Istället sover jag bort dagar, handlar en massa onödigt eller drunknar i avsnitt av min favoritserie, tänkter bara en till, och så vipps är dagen slut. Hela augusti har varit sådan. Och jag vill inte ha det så mer. Ge mig någonting. Vad-som-helst. För bloggen lider. Och jag.


äpplet kom ifrån ica


080807

Jag och dr. Albin har dansat till p3-hits och gjort rent 160 stolar. För varje som gick räknade vi ner och det tog långa 6 timmar innan vi hade blött ner hela matsalen med våran biltvätt. 2 glassar och skratt. Nu är vi trötta och ska titta på film. Hej.

the world's greatest

det finns inte ord, pluttis

morrhår
kattigt
kattigt
kattigt.

a room with a view.


jag och min nya vän (jackan) åkte på auktion för någon dag sedan.

jag är så otroligt tacksam över att jag inte har en mamma och syster som inte springer runt i foppa-tofflor. tack.

lör-sön-mån, låg jag mest i sängen och funderade över livet.

När jag inte hade någonting att fundera över längre tyckte jag det var kul att överaska min mamma med mat. En dejt. Överasknind blev hon allt.

I said: "I don't know why you did it for"

Imorse sprang jag genom ösregnet med den vänstra hörluraren i det högra ögat (de som känner mig vet att jag inte kan höger och vänster. De som inte känner mig vet det nu) fel bh under fel tröja och i handen höll jag ett söndrigt paraply ifrån pressbyrån. Allt var fel. Känslorna med.
Vi tittade på titanic och stekte pannkakor.
Pratade om livet.

Nu känns allt rätt.
om några minuter kommer världens finaste tjej hitt, anna
imorgon ska jag sova i en liten rosa stuga med vita knutar
på lördag kommer hela släkten
jag tuggar på nötter


... och killen vet att jag finns.
Det bubblar inom mig, det som jag trodde var så omöjligt skulle kunna hända.


ssheJag lyssnar på musik. Städar lite. Äter lite tomater. Tittar ut på den molniga himmlen. Längtar. sätter på mig lite läppsyl. Planerar kvällen. Fotar. Målar. Äter lite mer.

saknaden går till moa


Jag passade de där söta trollbarnen i 7 timmar idag. Och vi gjorde nästan allt det där som är rimligt att hinna med på 7 timmar. Äta pannkakor, springa i vattenspridaren, leka mamma,pappa barn (jag var bebis), gå till lekplatsen, dansa till Ola, titta på molly mus, ja, you name it. Och efter det fick jag ont i huvudet. Även fast barn kan vara väldigt söta, kan det vara jobbigt att inte få andas ut på 7 timmar. Nu är det pizza!

RSS 2.0