reseach

Jag satt just och tittade och forskade igenom min gammla bloggs alla inlägg, och herrgud vad jag har yttrat mig själv i den bloggen. Det är som om jag inte tänkte på vad jag skrev. Jag sa en massa saker som jag aldrig velat att någon annan en lina skulle läsa. Ibland kan jag vara ganska korkad. Fast jag tycker det är ganska kul att skriva om allt. Fast jag behöver skärpa mig med att berätta för mycket, ni vet, jag har ju en image att hålla upp. Garv.
image18

sönsänsög.

Idag har jag sätt 3 avsnitt  av oc, eller kanske 4, eller var det 5? Hela denna dagen har iallfall gått jag jag har inte gjort ett dugg. Ibland är det ganska skönt. Fast nu börjar det spritta i mina ben en aning.

Jag vet inte riktigt hur jag ska samanfatta denna helg, den har liksom varit jobbig. Men den har haft sina stunder. Den har varit seg, men endå skönt seg. Idag skulle jag ju igentligen fart upp till götet, men oooooooorken och pengarna fanns inte där, jag var uppe till halv fyra. Det var bra att ingen dog iallafall, för det hade varit mitt fel. Men man lär av sina misstag, och nu är jag skyldig lina en ny tv bänk och några slag i din vägg för att få in gaderoben. Som jag skämdes, det var verkligen inte meningen.

Imorgon stiger vi in i en ny månad, och då blir min syster ett år äldre. Jag blir en födelsedag erfarnare. Det vet jag inte är positivt eller inte. Men jag bara undrar 1 sak- vart tog september vägen? Det gick ju aldeles för snabbt. Och nu står hösten och bankar på, fast jag kan gilla hösten. Gilla det mysiga. Sitta med en kopp te och titta på film. Strosa runt på stan en skön oktober dag. Jag börjar nog gilla oktober mer och mer. Jag klarar aldrig att ha ett helt löfte, som man ska hålla hela året, så jag delar upp året i 12. Varje månad är en nystart på livet, en uppfräshelse eller en fortsättning på någonting bra.
Detta är nog en nystart. Jag ska ha bättre hålning och börja äta gröt.


juh..

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag är tröööööööööööööööööööööööööööööööööööööööt.
image17

ett två hjärtan

Jag hade velat ge honom hennes hjärta. Så att han skulle kunna förvara det i sitt eget. Lita på att han tog om hennes hjärta, i sin egen skattkamare. För hjärtat är en skattkammare, en skattkammare med inte bara en massa guld. Utan också kärlek. Jag hade sagt till honom att han skulle ta han om det med sitt liv. Bära det som om de var en nykläckt fågelunge, men som ändå inte får tappas. Inte gå sönder och krossas mot den hårda betongen. Han skulle ge henne all den kärlek hon förtjänar. Vilket är en hel del. Han skulle kyssa hennes hjärta ömt och lätt, som om han tog farväl av sin bästa vän. Kyssarna skulle alltid vara lika dana. Lika romantiska och ljuva. Hon skulle få det så bra i hans hjärta. Men hon måste också ge tillbaka. Lita på sig själv. Lita på att hon är bra, och verkligen förtjänar en prins som han. Som vakar henne med allt han äger. Ger henne livet. Ger henne lyckan och skrattet. Sedan skulle de tillsammans, lämna denna platsen med de skrattet. Skrattet skulle vara det som nästa generation skulle leva på. Deras skratt. Hon och Hans skratt.

Om jag bara så kunde. Göra så att denna platsen en dag upptod ifrån denna svartvita vardag. Om jag bara så kunde.


fredag 19.29

hej hej hej hej blogg.
Jag gillar inte när folk är så jävla negativa, så jag ska inte vara en av dem. Men för tillfället känner jag mig troligtvis lika ensam som Lina. Hon sitter i mörkret i en stor sporthall klockan åtta på en fredagkväll. Och jag sitter hemma. Kanske inte lika ensamt, men endå. Tro det eller ej, men erik, och lina, jag saknar eeeeeeeeer. saknar att se er tummla runt i sanddynan. Saknar att vi kan prata om typ, allt. Saknar att Erik inte ställer sina korkade, groteska frågor som gör hela stunden så jävla pinsam. Jag saknar pinsamheten. Jag saknar att se Lina lee, fast jag ¨såg henne göra det för ca 30 minuter sedan. Och tro nu inte världen, att jag är kär, för det är jag allt ifrån. Jag saknar bara närheten. Jag saknar inte sommaren 07. Jag längtar till sommaren 08 som inte kan bli annat än bra. Jag saknar värmen, inte bara ifrån solen, utan också ifrån folket. Sammhället. Jag gillar inte att jag nu, ska cykla till Linn i detta kolsvarta mörker. Och jag ljög. En stor fet lögn. Som inte kommer försägas. Det ända jag säger är, det perfekta tecknet.


Gapflabb ..


fredags tankar

image16
Haha, jag såg att listan gick runt, haha!
Jag tror inte jag är riktigt på g för ett stenhårt pass, men , man gör vad man kan. Inför helgen har jag inga planer, no, zero. Det är ganska tragiskt, att man ser så fram imot helgen och sedan när den väll är här, då vet man inte vad man ska göra. Men nästa helg åker jag till stockholm! Kan inte komma mer lägligt, hmm...

Nu ska jag iväg och lära mig lite om hur människorna nere i afrika dansar. Sedan blir det idol och brun utan sol, då jag idag fick hem mina fruktansvärt fula skolfoto bilder= mitt självförtroende på noll, jag skulle också vilja färga håret, ganska najs. Nu är det iväg! HEJ HEJ HEJ HEJ!

lilla kofta. ja, just detMan har sätt koftan lite över allt. Och nu har också www.rar.tjejsajten.se Införtsig en sådan. Den kommer då ifrån indiska och jag har länge funderat över att jag ska slå till. Sjukt härlig + färgen LILLA!

tja lista

10 favoriter
Färg: För humör. Min lilla period fortsätter ..
Mat: Grillat, klytfpotatis, tzatisiki
Låt: You and Me, Lifehouse
Film: Notting hill
Bok: I taket lyser stjärnorna
Sport: Tränings Kompaniet - Power walk.
Årstid: Alla har sin charm, men jag älskar sommaren.
Veckodag: Lördag
Glassmak: Hallon
Tid på dygnet: 24.00


9 för tillfället
Humör:
Trött i kroppen. Mycket energi i hjärnan
Tanke: Fredag imorgon!
Kläder: Mjukisbyxor och slappetröja
Bakgrund: Havet
Nagellack: Genomskinligt
Bästa sak: Ipoden.
Irritationsobjekt: Dåliga sångröster.

8 första (absolut första)
Bästa vän:
Mimmi.
Husdjur: Skorpan.
Kyss: HAHA
Piercing: Öronen.
Förälskelse: Spöket Laban.
CD skiva: Markoolio.
Bil: Barbiebil.
Ord: Jordgubbe.


7 senaste
Telefonsamtal: Farfar för ca 2 min sedan.
Mat: Makaroner, köttfärsås + lilla nyttiga tomat.
Dryck: Vatten.
Biltur: Hem från Lina.
Tv-program: Nyheterna.
Spelad låt: I want you back.
Köpta klädesplagg: hmm, Stickat från h&m


6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Av mamma. Nej
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Ja. Barnkanalen.
Kysst någon du inte känner: Ja.


5 nej tack
Kläder: MAGTRÖJA!
Mat: Ärtsoppa.
Musik: Techno.
Dryck: Pencellin.
Personlighet: Överdriven.


4 saker
Du gjorde igår kväll:
Såg idol. Städade gaderob. Skrattade.
Du kan höra just nu: Radion. Alcastaaaaaaaaar .
Du inte kan leva utan: Glädje.
Du gör när du har tråkigt: Dushar.

3 personer
Du kan berätta allt för:
Lina Hansson.
Du tycker om: Pappa.
Du inte gillar: Hanna.

2 val
Kaffe eller te:

Vår eller höst: Vår.


1 önskan: Leva lyckligt.

time time time

image15
Och jag är kär i min hand.På det som sitter på handen. Världen har skapat klockan för mig, den sitter som en smäck.

Dagen vet jag inte riktigt hur jag ska sammanfatta, intressant är nog ordet.

mina namn om jag vore:

Rockstjärna (första husdjur & nuvarande bil):
skorpan-


Ditt skurknamn (favorit glassmak, favorit kaka):
hallonvailjhjärta


Ditt pilotnamn (första bokstaven i förnamnet, första tre bokstäverna i ditt efternamn):
Llind

Ditt detektivnamn (favoritfärg, favoritdjur):
serisrosa delfinen


Ditt TV-såpa namn (mellannamn, stad där du föddes):
Felicia Halmstad


Ditt starwars namn (tre första bokstäverna i ditt efternamn, två första bokstäverna i ditt förnamn):
LindLi

Ditt superhjälte namn ("den/det" + en färg, favoritdricka):
Den blåa milkshaken


Väderpratare på TV (din 5:e klasslärares förnamn, en stad som börjar med samma bokstav):
Majlis Milano


Spion (din favoritårstid/månad, en blomma):
Augustiros

Seriefigur (favoritfrukt, ett klädesplagg du har på dig nu + "ie" eller "y"):
MangoPyamasy


Hippie (vad du åt till frukost, ditt favoritträd):
Nötterek


can you pitch me and see if im dreaming?

Igentligen skulle jag kunna skriva en hel novell om dig. Det vet du, om bara dig. Jag skulle kunna starta en helt ny sida som folk från hela världen kan "communicat" på. Som en ny youtube.com, där man kan se allt som du tar för dig, när du målar tånaglarna, sväljer en iprem tablett eller bara går ut och hämtar posten, jag skulle vara den som spelar in allt detta och sedan lägger in på denna sidan, låt oss kalla den för hetahag.com. Hetahag.com skulle bli världens sida! En massa fans skulle fråga efter din adress, och förjäves be om nåd om din msn, men vet du vad jag skulle svara då? Hur mycket pengar jag en fått? Jag hade svarat blangt nej. Nej. Nej, hag is my own. Min egen lustiga lina som strålar upp min dag. Som gör att jag varje svartvit vardag leer, trots allt det andra. Som gör att jag orkar när jag igentligen bara hade viljat släppa taget och falla ner på mina bara knään, skrapa de mot asfallten. Men du, Lina, gör att jag håller humöret uppe. Som jag skrattar fast jag innerst inne bara skulle vilja gråta. Åter till hetahag.com så skulle alla fansen bli så attans avundsjuka! De skulle rulla ner för varje kulle i hela världen av sin frustration över att de inte har en vän som du, en som är så som du:
UNDERBAR. Så som man alltid skulle vilja vara i ditt sällskap.
FAN VAD DU ÄR HÄRLIG!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3
Jag skulle vilja ge dig alla hjärtan i hela världen om jag kunde. Måla upp varenda enda litet och stort hjärta och sicka dem som ett brev på posten. Det finns ingen som du.

Solsken, kom ihog dessa ord nästa gång du känner dig nere, när allt annat känns som pesten och du inte vet vart du ska ta vägen. Du kan alltid slå upp mitt numer och ringa. Eller bara komma. Men du får också komma ihog att jag bara är en liten människa, som bara kan finnas till. Jag är inte gud, jag har också mina svagheter. Som att jag blir jävligt gnällig när jag inte äter, lätt avundsjuk m.m
Men jag finns här för dig. I all framtid. Vart den här skumma härliga världen en leder oss tillsammans.

L+L pudding.

image14

vattenblåsa

image13
Låten får komma till mig, BAAAABY, haha shit vad jag skrattade, NONONO, haha.
Jag tror alla vet vad jag pratar om, om ej, så missade du idol igår.
Jag sitter och laddar in musik, och mitt låt tips at the moment är inget mindre än 1234 med Fiest, en upppiggande gladeligande låt som sitter sig på hjärnan må jag säga.

Och imorgon är det chill, det är onsdag, sedan är det torsdag, då är det änu mer chill, då är det studiedag. Och sedan är det i princip helg igen, fast att det bara är tisdag idag är veckan framför ganska okej.

Jag har en blåsa på tummen, så jag frågade fia idag vad man gör åt dem, och hennes svar blev "OH, har du en blåsa? (springer fram och tittar på min tumme) OH, lyckost dig, det är en vattenblåsa, de är jätte kul att klämma, ska jag klämma din?" Jo, men typ sofia possfält i ett nötskal.

Nu ska jag måla mina naglar och sedan ska jag äta tacos (för typ 3 gången den här veckan).
jo, men vi ses nördar.


gott och inte så blandat

image12
så var det söndag igen. Och jag måste måste måste verkligen plugga järnet i biologi, men jag har liksom ingen ork alls. Men ibland måste man verkligen kämpa. Som jag fick kämpa igår när jag höll på att somna i Annas soffa och hade typ ingen lust alls att hitta på en dans med Erik. Men kul blev det till slut. Kan kanske se det på samma sätt, om jag kämpar nu, så kanske jag kan få ett bra betyg på Biologi provet imorgon. ja, så får vi se det.

Jag var också på stan igår, och visst var det trevligt, mycket trevligt sällskap, men jag bara måste måste kontrollera mitt köp beroende. Herregud, så var man helt plötsligt 300 kronor fattigare och om jag nu ska överleva både syrrans födelsedag och en långhelg i stkm om två veckor så bara måste jag hålla mig borta från allt vad kläder innebär. Och pengar minst sagt.

trevlig sista dagen på helgen dag.
ciao.

törnrosa

klockan är sådär 00.20 och här sitter jag och nästan inte kan hålla uppe mina ögon -.-
Jag ville bra säga en sak denna afton: åk aldrig moppe i regn och blåst uppepå ringenäs vägen, sååååååååå kallt så ni inte annar!
Nu ska jag krypa ner i min alldeles nybäddade säng och bara sova. Sedan ska min drömprins komma och väcka mig ur min dvala om 100 år.
Sleep tight.

hjärtahjärta

jag har bara ett liv utanför skolan.  Lina hansson. <3
Imorgon ska jag skriva dig ett kärleksbrev, om jag vågar vill säga :)
image11

färgen lilla återkommer ...

När jag gick på min gammla skola, hade vi varje år ett tema som varade i sådär 1 vecka. Jag kommer ihog i fyran tror jag det var, det året var något speciellt, som jag inte förstod. Vi hade temat "känslor". Hela skolan blev uppdelad med en massa de kände och inte kände, från 1-5 klass. Alla mina kompisar fick känslor som Glada, de var då gröna, Arga, som hade färgen svart, ganska självklart, ledsen var nog blått om jag minns rätt. De är de känslorna man känner nästan varje dag, som går upp och ner. Själv fick jag färgen lilla. Den lilla färgen innebar känslan avundsjuka. Då hade jag nästan ingen aning om var det t var för en känsla. En sorglig känsla kunde jag lista ut, en känsla då det snurrades i kroppen av att man inte fick de där favorit jeansen från jc som alla andra hade. Man fick inte den rosa googosen som alla hade. Vid 1 snåret idag hoppade denna känslan in i mitt hjärta. Och min hjärna, jag tror jag insåg. Jag insåg att det stod imellan hat och kärlek. Det var inte det att min bästa (?) vän satt och lyssnade på ipod med min gammla käralek, det var inte det jag blev så oerhört avundsjuk på. Det var att min gammla kärlek fick sitta och lyssna på musik men min bästa vän. Och jag vet, det låter hur jävla fånigt som hällst, men så är fallet.

Så höll det på nästan hela den timmen, och kanske fortfarande, vem vet. Det vrider och vänder inuti mig. Är det bara en av alla dessa korkade dagar som varit på sista tiden som gör att enu en dag blir såhär. Och kan man vara den ända som tycker imot alla andra? Att man igentligen är en liten människa som bara är en människa. En människa som kan förända och förstöra för andra. Att en människa vill hjälpa, pyssla om och ta hand om? Ta hand om andra människor som har det svårt? Jag vet inte jag, jag har ju trots allt bara 15 sommrar bakom mig.

rubrik

image10
"Lina, vad tänker du på?"
"Öh ... jag kommer inte hinna plugga tills mitt no prov på måndag ... "

man har sina funderingar

image9
Hela dagen började så så bra, gick ner så lågt man kunde komma och sedan ganska upp igen. Och nu är jag mycket pisst off, med mensvärk och utan mat i magen är jag inte på mitt bästa humör (eller vad säger du, Lina?) Så jag hjälper mig själv på traven genom att sitta och leta billiga och bra resor till stockholm då jag kom på på bussen hur attans mycket jag igentligen saknar emma och albin, När vistades vi i samma rum senaste gången? Det måste varit i sommras, ute på landet en tidig fuktig morgon när jag och familia skulle fara hem dessa 60 mil. Jag sitter också och drömmer om mallis med farfar och alla hans kontakter. Om Farmors gammla värdina som är typ stormrik och bor där nere med någon flådig spanis (spanjor? Spanis låter flådigare, med en litten gnutta stkms dialekt i allt) Haha, dream dream dream, jag kommer inte komma längre än till Gullbrandstorp och tillbaka om jag fortsätter i den här stilen. Jag känner också att min insperations diameter står på 0.0000 för tillfället. Bäst att jag tar an i mitt liv. Jag ställer mig i dushen med ipoden ikopplad på högsta volym. Ja, det kallar jag ta an i mitt liv.

Ps. Lina, vart är killen som skulle leverera en massa röda rosor till mig, killen med de randiga heta byxorna? Hitta honom, eller kanske inte, det hade ändå aldrig funkat med en 20 åring, HAHAH ds.

where are you, scooby doo?

image8
Just nu sitter jag och lyssnar på scooby doo och äter marsmellows. Ja, man är självklart nyttigheten själv.
Jag tror jag har en lilla period just nu, för allt jag köper är lilla, inte bara kläder utan också mat, idag valde jag en lilla klubba i affären, när jag inte ens är stormförtjust i smaken med färgen lilla. Ibland förstår man bara inte på sig själv.

Ikväll är också seriestarten för desperate h, för er som missat (säkerligen inte många, jag är nog en av de sista som sätt detta, ni som är riktiga fan har säkert vetat detta i ca 3 månader). Imorgon är det onsdag också, ibland går det bara så så fort att man nästan inte hinner med i svängarna, så snart står sommaren för dörren. Men bara snart.

afro

image6

hej hopp bloggggg.
jag har knapp tid att blogga, jag ska ju på afto power dance om några minuter plus att jag har en massa biologi jag måste läsa igenom. Idag använde jag också min nya sköna svarta kofta, höga filippa k bralls och några armband. Jag + kompass är ingen hitt, hur ska det gå när gympaläraren släpper ut mig i skogen alldeles ensam, en mörk, kall oktoberkväll? Okej, nu överdrev jag en aning, men nästan.
Nu måste jag rusa, sedan blir det no läsning, jag som ska spela att ha anorexia och allt..

8)

image5
Nu efter en skön och mycket rolig fre-lör mår jag mycket bätte efter allt vad den gångna veckan har innehållit, och tack lina, för att jag inte satt hemma och ingte gjorde någonting, utan istället slösade upp alla mina pengar, haha. Linn och du är deeeee bästa må-bra-pillrena som finns!

Nu ska jag iväg och se tv, och imorgon blir det solhem för hela slanten!
(hurhurhurhur, ska jag kunna stapla runt i mina nya skor, alla kommer skratta. haha)


saltvatten

När det har varit en sådär halvbra dag och det regnar ute och det blir bara änu värre, efter en sak så kommer en annan och allt bara blir värre och värre, vad ska man ta sig till då? Ska man gömma sig under en stubbe och aldrig komma ut igen eller ska man bara fortsätta leva , fortsätta ha de där stora ögonen med saltvatten i, och när man blundar så blir det liksom bara enu värre? En sådan dag har jag idag. En dag med mycket, mycket saltvatten. Är man bara glad när man är kär? I så fall skulle jag vilja vara kär hela livet ut. Alltid gå med den känslan i magen och alltid må bra, no matter what. Fast då hade mina kompisar blivit ganska trötta på mig. "Du vet den där Lina, hon där hysteriska, som alltid tror att hon är något bara för att hon är kär hela tiden"  Nej så. så ska det inte gå till.
Jag som är smart och klipps (Det säger min mamma) ska kunna vara glad och munter som jag var innan, om inte gladare. Gladare. Tack blogg, nu är mitt hjärta en aning gladare, en aning lättare. :)

Helgen är uppbokad med ditten och datten, nu ska jag iväg till ä-holm.
tjuss puss.

TILL LINA:

KRÄFTAN

22/6-22/7

Du hamnar mitt i andras konflikter och förmodligen blir du grundligt indragen. En tämligen trist torsdag.

- förlåtförlåtförlåt


heeeeeej

Hav eller Sjö
Tv eller Dator
Höst eller Vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3
VH1 eller MTV
Rosa
eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller Telefon
Klänning eller Kjol
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Hus
Vanilj eller Choklad
Ring eller Halsband
Jordgubb eller Hallon
Nyår
eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Bil eller Buss
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Jeans eller Leggings
Snowboard eller Skidor
Harry Potter eller Lord of the Rings
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller Arbeta
Christina Aguilera eller Britney Spears
Stjärnor eller Månen
Vinter eller SommarDär fick ni en lista ja. Det är liksom ashärligt väder ute men jag har så fybaskat ont i huvudet att jag inte orkar vara ute, även ifall man ska vara ute när man har ont i huvudet. Jag saknar farmor. Jag skulle igentligen vilja åka in till stan och ta ut min feta heta lön ifrån banken och titta på solhem cup invigningen, om jag ändå skulle ta en alvedon och göra det ändå. Kanske inte. Jag funderar över att vara sjuk imorgon. Nej, tänk inte äns tanken lina, "funderar" och sedan kommer jag att bli sjuk på riktigt, typ döds sjuk och då kommer inte någon att tro mig, precis som i den där historien om den där pojken och fåren. Eller föresten, jag går imorgon. Så blir alla glada. Förhoppningsvis.

"shes got enogh, shes got to much"

image4
jag lever just nu på,  golden touch - razorlight.
Förövrigt tycker jag att det har varit en härlig och mycket bra dag. jag har varit ute och sprungit, det är då det slår mig, hur tidigt jag kommer att dö.

efter regn kommer sol

Ja, för alla vänner:
- min laptop is back, lina is back. Mer bloggning, mer good stuff
Internät kaffet h
ar nu öppnat, 20 kr/timmen
 


är det tisdag?

image3

peace, här är dagens outfit
fast jag skippade hatten, sorgligt nog.
sorry, men jag har ingen bra kamera. Det är ju ett måste i dagens samhälle..

www.glad.se

image2
Jo, men jag spenderade min dag med hagzon (nytt efternamn, och peace det är fettcoolt) Men förmiddagen blev ändå med min pappa och mitt stökiga och äckliga rum. Jag ska fota mera. Men det är synd, ack så synd att jag bara har en gammal (mayby not) mobbe att fota med, och bilderna blir liksom inte dem alldra bästa. Slut pratat om den saken, åter till dammråtterna, och dem var månda, även ifall jag typ mublerar mitt rum vart 3dje vecka. Jag fick upp en snyggt bord, och en ny tv bänk. Verry nöjd is lebe jag (ja, men precis)

Åter till dagen med Lina, den var fin! och gick imellan ordet "galen" och ordet "lungt" Då Lina tog fram en bok och skulle häts läsa den, så då satte jag mig så socialt och lyssnade på coldplay och gjorde engelska. Förövrigt var bocken inte bra, den hade visst ett konstigt språk om jag förstod hagzon rätt. Gissar en 2/5 från hennes sida.

Nu har jag ätit och ätit hela dagen, nu äter jag marsmellows, det är fina fisken och jag är kär i min nya mockajacka, imorgon ska det bli en outfit, promise.

Kööööösss


inga ord


Vi träffas på fik, vi kramas kort och vi är
lagom nyfikna och artiga och svala
Du talar om ditt jobb men jag hör ingenting alls
för allt jag kan tänka på är hur vi kunde tappa allt

Åh du, du är så skön, så skön som något kan vara
och det krävs en idiot som jag för att sumpa nåt sånt här
Du är det bästa som hänt en idiot som jag

Vi sa vår kärlek den klarar allt men
älskling du ljög och jag ljög för vår kärlek klarade inte allt
Och nu håller vi avstånd, vi har ett bord mellan oss
Vi som brukade hålla så hårt hud mot hud kropp mot kropp

Åh du, du är så skön, så skön som något kan vara
och det krävs en idiot som jag för att sumpa nåt sånt här
Du är det bästa som hänt en idiot som jag


En idiot som jag - Lasse Lindh

fett hett

image1

emma den j*velen kan ju bara ta och lägga på sitt telefonsamtal med oskar som just nu har dräjt ut på tiden, 3,5 timme (kanske, kanske ej) Hörru, jag behöver få kontakt..

ps: albin, man ser att du har dubbelhaka + bjure börje kallingar

2 inlägget

Jag har liksom ingen ork eller är på topp för att skriva, så här kommer en lista. älska-lista

5 skulle:
Skulle du vilja vara längre?
tack, ja
Skulle du vilja väga mer? nej, helst ej
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut? Om jag hade en pojkvän skulle jag nog bli mer ledsen
Skulle du vilja ha sex med en kändis? hah, vilken fråga!
Skulle du vilja dricka dig full nu? inte just nu, nej

10 kan:
Kan du röra på öronen? nuoo
Kan du slicka dig på näsan? nup
Kan du kolla i kors med ögonen? såsom en apa? Ja
Kan dina föräldrar lita på dig? Ja, alltid (a)
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Troligtivs inte, inte om man kunde klå ett guiness rekord. Men jag hade nog ändå inte klarat det, jag är dålig på att vara tyst.
Kan du vara på fest utan att dricka? självklart
Kan dina vänner lita på dig? Från botten av mitt hjärta hoppas jag det
Kan du tänka dig att pierca naveln? Kan tänka, men nej
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Om jag ändå hade den förmågan..

10 du har:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? det har tyvärr hänt. vita lögner (det dom inte vet lider dom inte utav)
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Självklart, mktmktmkt
Har du ett syskon? 2 syskon serru
Har du varit full den här månaden? Inte vad jag minns
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Dem är lite sådär konstiga, men vi kör på!
Har du borstat tänderna den senaste timmen? nej men ska göra det innan jag kryper till sängs..
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Säkerligen
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? öh, nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Det är inte min grej, aldrig


18 vem:
Vem är din bäste vän? Lina den starka, Linn den modiga och Emma den allmänbildade (hah)
Vem älskar du? vänner och familj.
Vem vill du bli full med? med mina kompisar, FNISS
Vem är den bästa artisten? Lasse Lindh, klår alla
Vem pratade du senast i telefon med? kusin Albin
Vem har du en liten crush i? mew
Vem är snyggast i världen? Trädgårdskillen i desperate
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? familjen.
Vem/vilka är snällast i världen? De närmast <3at
Vem vill du prata med? de döda
Vem sov du med senast? Bosse
Vem såg du full senast? Lucas och Calle (?)
Vem vet allt om dig? Ingen vet allt, men många vet mycket
Vem kysste du senast? hemliiit
Vem kramade du senast? typ daddy
Vem kan berätta allt för dig? min syster
Vem kan du berätta allt för? mamma lina emma linn
Vem hatar du? hatar är så starkt

om mig

Vi börjar såhär, min andra blogg blev fel, och jag hade verkligen ingen uppfreshelse på den, här är min nya blogg, med mitt nya jag (naaaaaaaat?). Hela världen kan få läsa om de så vill. Men utbudet är litet, för det enda jag bjuder på är mig själv och vad som finns i hjärtat och alla mina knepiga 15års tankar. Förvänta er inte något stort under, för det är det inte. Det är jag helt enkelt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0